İNTERNET MAĞAZAMIZ AÇILDI...!
Aydınel » Haberler »

Su Jeti Kesim Artık Hizmetinizde

Paylaş | aydinel
Su Jeti Kesim Artık Hizmetinizde | Aydınel

SU JETİ KESİMİ NEDİR?

Su Jeti Kesimi mermer, granit, bakır, cam, pleksi, kauçuk, paslanmaz çelik, paslanmaz sac gibi malzemelerin bilgisayar tabanlı makinelerde çok büyük basınçlı su ile kesilmesi işlemidir. Kalınlıkları 0.1 mm den 200 mm ye kadar sert veya yumuşak tüm materyallere, farklı çaplar arasında su veya su-abrasiv karışımının çok yüksek hızla ve yüksek bir basınçla (bar) malzeme üzerine püskürtürek su ile gerçekleşen bir kesme işlemi uygulanır.

Su jeti teknolojisi ile metaller ısınmadan, sertleşmeden, şişmeden ve deforme olmadan kesilebilir. Bilgisayarda tasarımı yapılan görsel şekiller, Su jeti ile kusursuz ve çapaksız bir şekilde materyallere uygulanır ve kesilir. Su jeti ile kesim hızlı ve ekonomiktir.

Kesim sonrası kenarlar temiz ve oldukca keskindir. Su jeti kesimi sırasında sıcaklık oluşmaz ve bu en büyük avantajlardan biridir. İşlem sonrası ürün kenarları sorunsuz ve pürüzsüz olduğu için fazla işçilik talep etmiyor.

Su Jeti kesiminin avantajlarından biri de malzemenin makina ile aynı düzlemde olmasıdır ki, bu da manuel yüklemeyi ve boşlatmayı kolaylaştırıyor.

E-Posta Bültenimize Kayıt Olmak İster Misiniz?

E-Bültenimize kayıt olun, indirimlerden ve fırsatlardan önce siz haberdar olun.

Copyright 2024. Aydınel İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Designed By Alaturkad Dijital
Alaturka Dijital